Центри переборки відходів

Ми раді представити вам рішення нашого партнера швейцарської компанії «Modulo Beton» для побудови центрів по збору відходів з досвідом роботи по влаштуванню понад 300 центрів по всьому світу.

Центри збору відходів Modulo Béton це інструмент, який дозволяє правильно організовувати логістичні процеси пов’язані з відходами, а також заохочує людей відокремлювати відходи і відповідально до цього ставитися

Найважливішими аспектами і перевагами для вас,  це  цим концепція Modulo Béton відрізняється від конкуруючих рішень, є:

  • Повна побудова вашого центру для переробки Modulo і його перевезення в готовому до експлуатації стані (за виключенням інфраструктурних робіт). Модульна концепція  споруди дозволяє реалізовувати проекти за короткий проміжок часу. Вона гарантує швидке монтування будівель або їхнє розширення, і вимагає меншої кількості оздоблювальних робіт і використання обладнання.
  • Можливість продовжувати роботи над об’єктом у майбутньому. Це зумовлено гнучкістю технології та змогою швидкої релокації і модифікації об’єкту.
  • Концепція легко адаптується до змін у законодавстві, до зростання населення, до мінливих ідей, пов’язаних зі ставленням до відходів в суспільстві.
  • У випадку переміщення об’єкту можливе повторне використання всіх застосованих матеріалів.
  • Корисне використання простору, ґрунтується на можливості подвійної експлуатації нерухомості — на пандусі, та під ним. Простір нижче може використовуватися для зберігання обладнання або матеріалів і, як варіант, для прийому і зберігання хімічних відходів.
  • Гнучкість для державних посадових осіб щодо майбутніх планів будівництва і відповідної політики видачі дозволів на них.
  • Можливості забудови у місцевостях де дозволяється лише невеликий тиск навантаження.   У зв’язку з цим, побудова багатоповерхового об’єкту від Modulo буде працювати краще у відношенні тиску навантаження на фундамент, аніж звичайна конструкція. Відсутність фундаменту.
  • Висока економія коштів досягається завдяки швидкому періоду реалізації проекту та за рахунок унікальних особливостей (Європейський патент) і мобільного будівництва.